Det sker…

Hver lørdag inviterer vi til bibelstudie kl. 9.30 og gudstjeneste kl. 10.40. Dertil kommer en række andre aktiviteter i menigheden.

Bibelstudie

Til bibelstudiet studerer vi bibelske emner, som studeres over hele verden i alle Adventistkirker. Hovedemnet strækker sig over et kvartal, hvor der er mange underemner, men det hele hænger sammen.

Vi holder gudstjeneste i kirken hver lørdag kl.10.40 - ca. 11.30.

Vores gudstjeneste form er rimelig uformel, men dog højtidelig.

Vi tilbeder Gud gennem at synge salmer, bede og lytte til en prædiken.

Guds ord er det centrale i gudstjenesten, og vi ønsker at ære Gud samt få større kendskab til Ham.

Gudstjenesterne er åbne for alle - og du er meget velkommen!!

En gang i kvartalet har vi nadver, som også er åben for alle.

Spejder

Ca 1 gang i måneden, mødes vi til spejder. Hvor vi kører forskellige aktivitet med de unge, i hele området.

Gademission

gademissionPå Skibbroen i Ribe på fredage fra kl. 13.00-16.00.

Vi uddeler bøger og blade GRATIS fra Syvende Dags Adventistkirken, flere forskellige bøger, der beskriver de bibelske profetier, det kristne liv, døden, Jesu genkomst og om hvad der sker netop nu i verden.
Der er mulighed for at få en GRATIS BIBEL, når man har gennemført 15 enkle lektioner af "Bli kendt med Bibelen.

Når vi har gennem gået studiet, beholder DU Bibelen. Der er mange andre emner, vi gerne vil fortsætte med at studer. Har man lyst til selv at gå i gang, kan finde et udvalg af kurser på: www.kskolen.dk

Alle er velkomne til at tilmelde sig til denne studiegruppe på et af flg. Telefon numre: 5486 0494 eller 7541 0264.

Bedegrupper

Søndage kl. 18.30-19.30 samles nogle af os fra Adventistkirken til sang og bøn i kirken. Vi beder for hinanden, de mange mennesker vi kender og for befolkningen i Ribe, for alle vi møder i vor hverdag, vore naboer, og dem der ønsker forbøn.

ALLE ER VELKOMNE til at deltage! Er du forhindret i at komme, kan du være med i fællesskabet ved at bede i dit eget hjem på samme tidspunkt.

Da der kan være søndage, hvor der ingen er i kirken, er det en god ide at ringe på en af ovenstående telefoner før kl. 14.45.

Tema-dag

Èn lørdag én gang imellem er der Tema-gudstjeneste i kirken. Her bliver bibelske emner belyst. Der er vegetarisk fællesspisning bagefter. Se i gudstjenestelisten, hvornår den næste temadag foregår

Livsstilsaften

Livsstilsaftener afholdes hver anden mandag aften i kirken kl. 18.00-20.00, fra september til maj.

Først serveres et vegansk måltid, så bliver et sundhedsemne gennemgået, derefter et bibelsk emne. Alle deltagere betaler 20 kr. for maden, desuden får alle et kopi af madopskriften, sundhedsemnet og det bibelske emne med hjem.