tonybutenko2XL.jpgRibe menighed

Ribe menighed består af en blandet gruppe mennesker i alderen ca. 20 - 80 år med forskellig baggrund, uddannelse og interesser, men det, som binder os sammen er troen på bibelen og Jesus som vores frelser!

Vi oplever et dejligt fællesskab og styrkes, når vi er sammen. Menigheden bliver som en familie, hvor man kan dele både glæder og sorger. Det at studere sammen, læse sammen, bede, synge, lytte til prædikener sammen, og det er godt - det giver styrke til hverdagen.

Hvem er vi? Det er måske svært at beskrive i få ord, fordi vi alle er så forskellige, men kom selv og se for dig selv, hvem vi er! Det er nok det bedste svar vi kan give!

Du er altid velkommen!

Vores præst

• Antony Butenko (bliver kaldt Tony), kommer fra England og er dansk gift med Elsebeth.
  • De har 4 børn som nu er voksne.
  • Tony er oprindelig uddannet som industrielektriker i kul minerne og tog senere sin BA fra England og M Div. i teologi fra USA.
  • Han har boet og arbejdet i Danmark i over 20 år og er præst for Esbjerg, Ribe og Rødekro Adventistmenigheder.
  • Han er villig til at besøge alle, og tage en snak med jer.